Rye seed loaf
TM6 TM5 TM31

Rye seed loaf

3.7 (3 évaluations )

Ingrédients

Rye starter

  • 480 g filtered water
  • 200 g rye flour
  • 50 g Mother sourdough starter (see Tips)

Bread

  • extra virgin olive oil, to grease
  • 30 g mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle
  • 500 g baker's flour (see Tips)
  • 10 g salt
  • 120 g warm water, plus extra water to spray
  • ice cubes (approx. 10)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
971.1 kJ / 231.2 kcal
Protides
7.8 g
Glucides
39.4 g
Lipides
3.6 g
Graisses saturées
0.5 g
Fibre
4.7 g
Sodium
311.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives