Geräte & Zubehör
Traditional gluten free French vanilla canelé
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 49 Std. 5 Min
12 portions
Zutaten
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
gluten free flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
58.5 mg
Protein
3.5 g
Kalorien
729.7 kJ /
174.4 kcal
Fett
6.3 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
24.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Walnut Mooncake
1 Std. 10 Min
Douhua (savoury bean curd)
10 Std. 25 Min
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1 Std. 30 Min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Raspberry Dacquoise
2 Std.
Persian Carrot and Coconut Cake
2 Std. 20 Min
Ham and cheese canelé
49 Std.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 Std. 50 Min
Brutti ma buoni
4 Std. 40 Min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min