Appareils & accessoires
Asian master stock
Prép. 10min
Total 1h 45min
1607 g
Ingrédients
-
water to cover ingredients (not higher than the 2L maximum fill level)1400 g
-
dark soy sauce70 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
light soy sauce40 g
-
cinnamon quill1
-
chicken wings500 - 700 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
star anise1
-
orange peel (1 x 4 cm strips) (see Tips)3 - 4 pieces
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
Niveau
moyen
Infos nut. par 1607 g
Sodium
9348.8 mg
Protides
115.7 g
Calories
5423.5 kJ /
1296.3 kcal
Lipides
80.3 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
24.7 g
Glucides
15.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Blade Cover Basics
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Pas d’évaluation
Anise-cured salmon
14h 10min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Prawn wontons
2h
Sous-Vide Salmon
1h
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Caramel puddings
2h 40min
Honey crème caramels
25h 55min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Mushroom cappuccino
25min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Sambal oelek
20min