Appareils & accessoires
Korean marinade
Prép. 10min
Total 40min
430 g
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 430 g
Sodium
7270.7 mg
Protides
13.2 g
Calories
2878.7 kJ /
688 kcal
Lipides
15.7 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
130.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of Korea
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Browned chicken mince
20min
Cheat's Sriracha Sauce
168h 30min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1h 15min
Tuna poke bowl
1h
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35min
Apricot yoghurt dip with curry
10min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Chimichurri
5min
Teriyaki sauce
25min