Versions compatibles
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Stuffed peppers with rice
- 70 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (optionnel)
- 300 g beef mince
- 2 slices white bread, cut in pieces
- 20 g mustard
- ½ tsp salt
- 1 tsp ground sweet paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 egg
- 4 peppers, red, green or yellow
- 1200 g water
-
2
vegetable stock cubes (each for 0.5 l)
ou 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g parboiled rice
Tomato sauce
- 40 g butter, cut in pieces
- 40 g flour
- 500 g crushed tomatoes, canned
- 50 g tomato purée (concentrated)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp sugar
- 1 tsp lemon juice
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2712 kJ / 648 kcal
- Protides
- 28 g
- Glucides
- 80 g
- Lipides
- 23 g
- Fibre
- 8.3 g
Recettes alternatives
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min
Meatballs with tomato sauce
45min
Rice with Duck
1h 5min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45min
Chilli con carne
40 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min