Appareils & accessoires
Breakfast crescents
Prép. 30min
Total 3h 5min
12 portions
Ingrédients
-
milk250 g
-
dried instant yeast15 g
-
raw sugar80 g
-
baker's flour plus extra to dust600 g
-
unsalted butter plus extra 20 g melted, to brush70 g
-
eggs2
-
sea salt1 tsp
-
water to brush
-
poppy seeds or sesame seeds, to sprinkle (see Tips)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
211.4 mg
Protides
8.3 g
Calories
1189.6 kJ /
283.2 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
4.8 g
Glucides
42.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Better bread
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Rainbow Choux Buns
1h 25min
Pizza Margherita
2h 10min
3Q Soft Bread
3h 25min
"Little house" slice
6h 30min
Coconut and Raspberry Cupcakes
1h 40min
Matcha Wreath Cookies
1h
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1h 30min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Hazelnut chocolate brioche
2h
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35min
Watermelon lemonade
10min
Pretzels
1h 35min