Polish egg salad with tartar sauce

Polish egg salad with tartar sauce

4.7 18 évaluations
Prép. 10min
Total 10min
6 portions

Ingrédients

  • pickled cucumbers cut into pieces
    100 g
  • pickled button mushrooms drained (approx. 170 g after draining)
    230 g
  • mayonnaise (see Tips)
    150 g
  • sour cream
    100 g
  • sugar (optional)
    1 tsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper to season
  • eggs hard-boiled
    12
  • fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 431.8 kcal / 1813.4 kJ
Protides 15.7 g
Lipides 9.6 g
Glucides 7 g
Fibre 1.2 g
Graisses saturées 9.6 g
Sodium 882.4 mg

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...