
Appareils & accessoires
Polish egg salad with tartar sauce
Prép. 10min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
pickled cucumbers cut into pieces100 g
-
pickled button mushrooms drained (approx. 170 g after draining)230 g
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
sour cream100 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper to season
-
eggs hard-boiled12
-
fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
431.8 kcal /
1813.4 kJ
Protides
15.7 g
Lipides
9.6 g
Glucides
7 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
9.6 g
Sodium
882.4 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Easter around the world
28 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande