Geräte & Zubehör
Ukrainian chebureks
Vorbereitung 55 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
10 pieces
Zutaten
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
grapeseed oil15 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 1 bunch)10 g
-
dried marjoram or thyme1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Dough
-
plain flour plus extra to dust350 g
-
water300 g
-
grapeseed oil plus extra to fry30 g
-
white sugar¾ tsp
-
salt¾ tsp
-
egg yolk1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
450.2 mg
Protein
14.8 g
Kalorien
1017.9 kJ /
243.3 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoff
1.3 g
Gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
28.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ukrainian cuisine
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 Std. 10 Min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Spinach and smoked salmon roulade
24 Std. 35 Min
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
2 Std.
Country-style chicken liver fritters
35 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Ukrainian dressed herrings
1 Std.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Beef spezzatino
1 Std. 45 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Poppy seed strudel
3 Std. 15 Min
Spiced Polish Christmas cake
99 Std. 30 Min