Versions compatibles
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Protides
- 39.9 g
- Glucides
- 20.8 g
- Lipides
- 51.1 g
- Graisses saturées
- 22.9 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 637.4 mg
Recettes alternatives
Prawn and saffron arancini
25h
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Pulled pork burgers
4h 20min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 godz. 35 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4u. 35min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min