Geräte & Zubehör
Rare beef steak with herb garlic butter
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
2 portions
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter softened50 g
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
dried bay leaves2
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
450.8 mg
Protein
45.5 g
Kalorien
2318.1 kJ /
551.9 kcal
Fett
40.7 g
Ballaststoff
1.8 g
Gesättigte Fettsäuren
21.8 g
Kohlenhydrate
1.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous Vide for Two
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Bacon with chicken strips
15min
Sautéed chicken strips
15min
Browned beef cubes (medium)
15min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1h 50min
Browned onions (200 g)
20min
Sautéed leeks (200 g)
15min