
Appareils & accessoires
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
Prép. 20min
Total 1h 55min
4 portions
Ingrédients
-
baby beets trimmed, quartered12 oz
-
extra virgin olive oil plus 0.5 oz to chop1 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
spelt grains9 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock18 oz
-
chopped walnuts (optionnel)3 oz
-
baby arugula2 oz
-
unsalted butter cubed1 oz
-
goat cheese divided5 oz
-
fresh dill fronds (optionnel) to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
633 kcal /
2648 kJ
Protides
21 g
Lipides
36 g
Glucides
63 g
Fibre
12 g
Graisses saturées
11 g
Sodium
1305 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Alternative Risottos
10 Recettes
États-Unis
États-Unis

Facebook Live Favorites
74 Recettes
États-Unis
États-Unis