Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese

Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese

4.1 8 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 55min
4 portions

Ingrédients

  • baby beets trimmed, quartered
    12 oz
  • extra virgin olive oil plus 0.5 oz to chop
    1 tbsp
  • salt plus extra, to season, to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to season, to taste
  • red onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • spelt grains
    9 oz
  • dry white wine
    3 ½ oz
  • vegetable stock
    18 oz
  • chopped walnuts (optionnel)
    3 oz
  • baby arugula
    2 oz
    2 oz beet greens
  • unsalted butter cubed
    1 oz
  • goat cheese divided
    5 oz
  • fresh dill fronds (optionnel) to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 633 kcal / 2648 kJ
Protides 21 g
Lipides 36 g
Glucides 63 g
Fibre 12 g
Graisses saturées 11 g
Sodium 1305 mg

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...