
Appareils & accessoires
Bacon and Cabbage Risotto
Prép. 15min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
bacon cut in pieces (2 cm)150 g
-
green cabbage (e.g. hispi or savoy), finely sliced150 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt2 tsp
-
spring onions cut in pieces100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
ground black pepper½ tsp
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)400 g
-
dry white wine150 g
-
chicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
water850 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
503.5 kcal /
2106.5 kJ
Protides
12.3 g
Lipides
22.6 g
Glucides
57 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
9.6 g
Sodium
918.9 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Irish Cooking
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande