Versions compatibles
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Fishcakes
- 200 g brown bread, torn in pieces
- 650 g sweet potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 1000 g water
- 4 fresh salmon fillets, boneless (approx. 120 g each, see tip)
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 1 tsp coriander seeds
- 5 g fresh coriander leaves
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini and Lemon Dressing
- 1 garlic clove
- 5 g fresh coriander leaves
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g tahini
- 50 g water
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Serving
- 500 g water
- 500 - 600 g mixed vegetables, seasonal (see tip)
- vegetable oil, for frying
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2984 kJ / 713 kcal
- Protides
- 38 g
- Glucides
- 61 g
- Lipides
- 33 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Salmon Fishcakes
1h 50min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Tuna Pasta Bake
1h
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min