Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
20
g ulei vegetal
ou 20 g ulei de măsline - 2 - 3 căței de usturoi
- 200 g ardei gras roșu, tăiat bucăți (2 cm)
- 170 g ceapă galbenă, tăiată bucăți
-
20 - 30
g chilli chipotle
ou 20 - 30 g ardei iute jalapeño, din conservă - 400 g pulpă de roșii, din conservă
- 100 g pastă de roșii
- 1 ½ linguriță zahăr
- 600 g carne tocată de vită
- 1 ½ linguriță chimion măcinat
- 1 linguriță sare
-
1
linguriță concentrat pastă de carne
ou 1 cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l) - 500 g fasole kidney, din conservă, scursă bine
- 2 linguri coriandru, frunze proaspete, pentru decor
- 150 g guacamole, pentru servit
- 100 g smântână fermentată, de orice tip, pentru servit
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 2847 kJ / 680 kcal
- Protides
- 46 g
- Glucides
- 30 g
- Lipides
- 38 g
- Graisses saturées
- 14 g
- Fibre
- 16.1 g
- Sodium
- 1490 mg
Recettes alternatives
Pui cu curry, rucola și ananas
35 Min
Chifteluțe în sos de roșii cu piure de cartofi
45min
Ciuperci Shiitake cu sos Teriyaki; Tofu dulce-acrișor; Orez neprăjit
Pas d’évaluation
Paste Puttanesca
35 Min
Chifteluțe de curcan în sos de mărar
Pas d’évaluation
Brunch scandinav
Pas d’évaluation
Unt cu VEGEMITE® și brânză
Pas d’évaluation
Chifle bao cu ciuperci în sos BBQ
1h 15min
Millefeuille
5 godz.
Crevete proaspete sous-vide
Pas d’évaluation
Frigărui tricolore cu somon
Pas d’évaluation
Chili con carne
35 Min