
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
2
oz golden flaxseeds
ou 2 oz chia seeds - warm water to cover, to soak
- 4 oz blanched almonds sliced
Green Goddess Dressing
- 2 oz extra virgin olive oil
- 8 oz water
- 1 tsp ascorbic acid (vitamin C in powder form) (see Tip)
- 6 sprigs fresh mint leaves only
- 15 sprigs fresh cilantro leaves only
- 8 sprigs parsley leaves only
-
8
leaves lacinato kale
ou 8 leaves Tuscan kale - 1 ripe avocado halved, peeled, pitted
- 1 green apple quartered, cored, skin on
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
Kale Quinoa Salad
- 32 oz water plus extra to fill to 1 liter mark
- 3 oz quinoa
-
4
oz kabocha squash cubed (½ in.)
ou 4 oz butternut squash cubed (½ in.) - 8 oz fresh green beans bias cut in pieces (2 in.)
- 3 large eggs cold
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 8 oz Brussels sprouts leaves only, removed from core
-
16
leaves lacinato kale center rib removed, sliced into strips (2 in.), (see Tip)
ou 16 leaves Tuscan kale center rib removed, sliced into strips (2 in.), (see Tip) - ½ oz lemon juice
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 4 oz pomegranate arils/seeds
- 8 oz red grapes seedless, halved
- 3 oz feta cheese
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 513 kcal / 2146 kJ
- Protides
- 16 g
- Lipides
- 37 g
- Glucides
- 37 g
- Fibre
- 14 g
- Graisses saturées
- 5 g
- Sodium
- 900 mg