Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
TM6 TM5 TM31

Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting

4.6 (115 évaluations )

Ingrédients

Chocolate bean cake

  • 120 g butter, cut into pieces, plus extra for greasing
  • 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 1 tbsp water or coffee
  • 5 eggs
  • 1 tbsp vanilla bean paste
  • 180 g coconut sugar
  • 70 g cocoa powder
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • ½ tsp salt

Coconut butter cream frosting

  • 200 g coconut sugar
  • 20 g milk
  • 80 g butter
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 1 ½ tbsp cocoa powder

Infos nut.
par 1 slice
Calories
1356.7 kJ / 323 kcal
Protides
6 g
Glucides
37.2 g
Lipides
17 g
Graisses saturées
10.2 g
Fibre
3.3 g
Sodium
402.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives