Colcannon

Colcannon

4.6 43 évaluations
Prép. 15min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • water
    1000 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • potatoes cut into pieces (2 cm - see Tips)
    500 g
  • Savoy cabbage finely shredded
    250 g
  • fennel seeds (optional)
    1 tsp
  • leek white part only, cut into thin slices (3 mm)
    1
  • milk
    80 g
  • pouring (whipping) cream
    50 g
  • salted butter
    30 g
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • ground black pepper plus extra to season
    2 pinches
  • sour cream to serve
  • fresh chives finely chopped, for garnishing

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 932.1 mg
Protides 6 g
Calories 1052.1 kJ / 250.5 kcal
Lipides 15.4 g
Fibre 4.5 g
Graisses saturées 9.8 g
Glucides 20.1 g

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...