Appareils & accessoires
Tiffin slice
Prép. 15min
Total 4h 30min
25 portions
Ingrédients
-
shelled pistachios150 g
-
hazelnuts, without skin roasted120 g
-
dried figs cut into halves5
-
butter cut into pieces50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
dark chocolate broken into pieces300 g
-
golden syrup2 tbsp
-
brandy (optionnel)2 tbsp
-
digestive biscuits broken into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
cocoa powder for dusting
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
46.4 mg
Protides
3.4 g
Calories
835.6 kJ /
199 kcal
Lipides
14.3 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
5.7 g
Glucides
13.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chocolate addiction
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Vitality truffles
25min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Quince paste
4h 10min
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Hazelnut meringue roulade
1h 30min
Pear and peach crumble
50min
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Orange and almond cake
2h 20min
Pavlova
6h
Caribbean carrot cake
2h 10min
Shortbread
1h