Appareils & accessoires
Nut butter dressing
Prép. 5min
Total 5min
120 g
Ingrédients
-
nut butter (see Variation)50 g
-
tamari (see Tips)20 g
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
grapeseed oil50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 120 g
Sodium
1295 mg
Protides
12.7 g
Calories
3204.9 kJ /
766 kcal
Lipides
77.8 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
6.9 g
Glucides
12.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Steel Cut Oats
35 min
Veggie Pulp Crackers
11 godz. 30 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Cashew pouring cream
35 min
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
1 godz. 30 min
Cashew sour cream
10 min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Chocolate tofu mousse pots
1 godz. 10 min
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
Brak ocen
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.