Korean Bo ssam (MEATER+®)
TM6 TM5 TM31

Korean Bo ssam (MEATER+®)

4.7 ( 13 évaluations )

Ingrédients

Pork

  • 1800 - 2000 g pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
  • 50 g white sugar
  • 40 g sea salt
  • 4 tbsp brown sugar
  • 2 tsp grapeseed oil
  • 1 tsp sea salt

Ginger and spring onion sauce

  • 5 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
  • 3 cm fresh ginger peeled
  • 50 g grapeseed oil
  • 20 g light soy sauce
  • 10 g lime juice (see Tips)
  • kimchi to serve (see Tips)
  • lettuce leaves of choice to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
902.4 kcal / 3775.8 kJ
Protides
55.4 g
Lipides
66.9 g
Glucides
16.8 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
20.6 g
Sodium
3255.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives