Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g red lentils or lentils of choice (see Tips)
- 20 g dried mushrooms of choice (optional)
- 1380 g water
- 300 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 3 garlic cloves, unpeeled and roughly chopped
- 50 g red wine
- 100 g vegetable peelings and trimmings, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only (see Tips)
- 1 tbsp wakame flakes (see Tips)
- 80 g tomato paste
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 tomatoes, cut into pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- cooked pasta of choice (see Tips)
- Parmesan cheese, grated, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1046.8 kJ / 250.2 kcal
- Protides
- 11.9 g
- Glucides
- 35.5 g
- Lipides
- 7.5 g
- Graisses saturées
- 1.2 g
- Fibre
- 7.3 g
- Sodium
- 148.9 mg
Recettes alternatives
Summer dahl
35 min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Vegetarian chilli
35 min
Ancho chilli and black bean stew
40 min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
Warm satay bowl
1h 10min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Pasta with fennel and tomato sauce
40 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Mushroom bolognaise
45 min
Lentil bolognese
30 min