![Ribollita Ribollita](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/77ec2877-f36c-4745-852d-ad7795ed39c7/Derivates/b8d5c2ee-c3d3-47bb-bd27-c76bcf4dcd1b.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), rind reserved (optional - see Tips)
- 200 g leftover bread, cut into slices
- 4 garlic cloves
- 70 g unsalted butter
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, including leaves, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 bunch kale, stalks roughly chopped; leaves reserved separately (150-200 g leaves), cut into fine slices
- 200 g bacon, cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g tomato passata (see Tips)
- 2 sprigs fresh rosemary (whole)
- 1 cinnamon quill
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2180.4 kJ / 521.1 kcal
- Protides
- 19.7 g
- Glucides
- 44.9 g
- Lipides
- 30.6 g
- Graisses saturées
- 13 g
- Fibre
- 8.3 g
- Sodium
- 580.5 mg
Recettes alternatives
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Shakshuka
50 мин.
Italian "Baked" Beans
1h 15 min
Tuscan bean soup
40min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1u. 10min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1u. 20min
Chicken Pizzaiola
50 мин.
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1u. 40min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min