Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
TM6 TM5 TM31

Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg

4.1 (58 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g chicken thigh fillets
  • 10 g light soy sauce
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 3 eggs
  • 1560 g water
  • 1 ½ tsp sea salt
  • 50 g fresh ginger
  • 10 g garlic cloves
  • 30 g vegetable oil
  • 300 g long grain white rice
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 2 pandan leaves (see Tips)
  • 50 g onion
  • 70 g potato, cut into cubes (1 cm)
  • 70 g tomato, cut into wedges
  • 120 g carrot, cut into cubes (1 cm)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2444.4 kJ / 584.2 kcal
Protides
35.2 g
Glucides
71 g
Lipides
16.4 g
Graisses saturées
3.1 g
Fibre
2.1 g
Sodium
1008.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives