Pan-fried pork buns
TM6 TM5

Pan-fried pork buns

4.7 (17 évaluations )

Ingrédients

Pork filling

  • 400 g pork mince
  • 1 tsp sea salt
  • 15 g sugar
  • ½ tsp ground white pepper
  • 1 tsp toasted sesame oil
  • 15 g soy sauce
  • 50 g water

Dough

  • 250 g water
  • 15 g sugar
  • 1 tsp dried instant yeast
  • 500 g wheaten flour (see Tips), plus extra to dust
  • ½ tsp sea salt
  • 1 tsp vegetable oil

Frying the buns

  • 2 tbsp vegetable oil
  • water, to cook
  • 1 tsp black sesame seeds
  • 2 spring onions/shallots, thinly sliced

Infos nut.
par 1 piece
Calories
640.4 kJ / 153.2 kcal
Protides
6.8 g
Glucides
20.5 g
Lipides
4.6 g
Graisses saturées
12.4 g
Fibre
0.6 g
Sodium
124 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives