Nut bolognese
TM6 TM5 TM31

Nut bolognese

4.9 (90 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm) (optional)
  • 150 g hazelnuts or other nuts to taste (e.g. walnuts, almonds, mixed nuts)
  • 3 tbsp mixed herbs de Provence
  • 2 garlic cloves
  • 150 g leeks, cut in pieces (3 cm)
  • 50 g olive oil
  • 800 g tomatoes, canned
  • 1 tbsp tomato purée (concentrated)
  • 15 g fresh basil leaves, plus extra for garnishing
  • 2 pinches sugar
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 heaped tbsp vegetable broth powder
  • 100 g lukewarm water

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1887.2 kJ / 451.1 kcal
Protides
11.4 g
Glucides
21.4 g
Lipides
38.8 g
Graisses saturées
5.2 g
Fibre
9.5 g
Sodium
385.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives