Appareils & accessoires
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
Prép. 20min
Total 1h 55min
12 portions
Ingrédients
-
salted butter cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
ginger syrup (see Tips)100 g
-
milk100 g
-
eggs2
-
brown sugar plus an extra 2 tbsp to sprinkle250 g
-
plain flour350 g
-
baking powder2 tsp
-
pears 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)4
-
pure maple syrup to taste3 - 4 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
172.3 mg
Protides
4.9 g
Calories
1561.1 kJ /
373.1 kcal
Lipides
11.7 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
64 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Brak ocen
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2 godz.
Greek pita breads
1 godz. 15 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Mini vegan fruit cakes
25 godz. 40 min
Macaroons
40 min
Sour cream pastry
25 min
Zucchini cheddar slice
45 min