![Magnolia Kitchen pear and ginger loaf Magnolia Kitchen pear and ginger loaf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bef23765502d24b82df36c5136f2a379/Derivates/cfac41f660a23fd1ca636cb46b72608ea72e6d2b.jpg)
Versions compatibles
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g salted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 100 g milk
- 100 g ginger syrup (see Tips)
- 2 eggs
- 250 g brown sugar, plus an extra 2 tablespoons to sprinkle
- 350 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 4 pears, peeled; 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)
- 3 - 4 tbsp pure maple syrup, to taste
- Infos nut.
- par 12 portions
- Calories
- 18047.6 kJ / 4297 kcal
- Protides
- 58.3 g
- Glucides
- 677.9 g
- Lipides
- 144.9 g
- Graisses saturées
- 89.3 g
- Fibre
- 30.2 g
- Sodium
- 2139 mg
Recettes alternatives
Cheese and bacon scones
35 min
Almond toffees
1 Std. 45 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Crumble muffins
35 min
Brandy snaps
30 min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15 min
Ginger slice
1 Std. 35 Min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 Std. 40 Min
Ginger fluff
50 min
Magnolia Kitchen brownies
1h 10 min
Better banana cake
45 min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min