Apple, feijoa and ginger sponge pudding
TM5 TM6

Apple, feijoa and ginger sponge pudding

4.5 (13 évaluations )

Ingrédients

  • 120 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
  • 500 g water
  • 300 g apples, peeled, cored and cut into thin wedges (see Tips)
  • 30 g sultanas (optional)
  • 1 cinnamon quill
  • 200 g feijoas (approx. 2-3 feijoas), peeled and cut into wedges (see Tips)
  • 40 g stem ginger, cut into pieces (5 mm - see Tips)
  • 120 g caster sugar, plus extra for sprinkling
  • 2 eggs
  • 20 g milk (see Tips)
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 120 g plain flour
  • 2 tsp baking powder
  • ¼ tsp nutmeg
  • 1 pinch salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1693.3 kJ / 403.2 kcal
Protides
5.6 g
Glucides
53.9 g
Lipides
18.6 g
Graisses saturées
11.4 g
Fibre
3.6 g
Sodium
164.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives