Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
TM6

Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines

4.5 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 160 - 180 g red radishes, with leaves
  • 5 pinches salt, or to taste
  • 220 g whipping cream
  • 120 g milk
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste
  • 2 g agar-agar
  • 100 g soft goat's cheese
  • 50 g Greek yoghurt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
724 kJ / 173 kcal
Protides
4 g
Glucides
4 g
Lipides
15 g
Graisses saturées
9 g
Fibre
1 g
Sodium
610 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives