Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
TM5 TM31 TM6

Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme

4.1 (14 Bewertungen)

Zutaten

Beetroot Gazpacho

  • 300 g raw beetroots, peeled and cut in pieces
  • 100 g potatoes, peeled and cut in pieces
  • 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
  • 500 g water
  • 1 cucumber, cut in pieces
  • 1 - 2 spring onions, trimmed and cut in pieces
  • 250 g natural yoghurt
  • 2 Tbsp lemon juice, plus extra to taste
  • 100 g water, chilled
  • 1 pinch fine sea salt, to taste
  • 1 pinch ground white pepper, to taste

Horseradish Créme

  • 100 g natural yoghurt
  • 1 - 2 Tbsp creamed horseradish
    oder 1 - 2 Tbsp fresh horseradish, grated
  • 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives, finely chopped, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
631 kJ / 150 kcal
Protein
8 g
Kohlenhydrate
16 g
Fett
4 g
Ballaststoff
4.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte