Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
TM6 TM5 TM31

Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli

4.6 (58 évaluations )

Ingrédients

  • 6 garlic cloves
  • 40 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 2 Tbsp Korean chilli paste (gochujang)
    ou 2 Tbsp sambal oelek, or 1 Tbsp Thai chilli paste
  • 80 g honey
  • 45 g rice vinegar
    ou 30 g white vinegar
  • 50 g white miso paste
  • 30 g light soy sauce
  • 25 g sesame oil, plus 1 Tbsp for drizzling
  • olive oil, for greasing
  • 300 g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
    ou 300 g chestnut mushrooms, sliced (1 cm)
  • 4 cod fillets, skin on (approx. 150 g each), fresh or defrosted from frozen
  • 1000 g water
  • 200 g rice e.g. white jasmine rice, basmati rice
  • 400 g broccoli, cut in small florets
  • 2 Tbsp toasted sesame seeds, for garnishing
  • 30 g spring onions, thinly sliced (1-2 mm), for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2750 kJ / 657 kcal
Protides
54 g
Glucides
76 g
Lipides
16 g
Graisses saturées
2.4 g
Fibre
5.6 g
Sodium
1233 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives