Geräte & Zubehör
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh jalapeño chilli cut in pieces (2 cm)1
-
red onions quartered120 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves3
-
fresh coriander 20 g cut in pieces (3 cm), 10 g leaves30 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
lime juice30 g
-
50 g orange juicegrapefruit juice50 g
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
4 frozen salmon fillets, skin on or skinless (200 g each), fully defrostedfresh salmon fillets skin on or skinless (200 g each)4
-
cherry tomatoes500 g
-
tomato purée60 g
-
lime juice, freshly squeezed35 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
avocado (approx. 300 g), diced1
-
lime cut in wedges1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1041 mg
Protein
46 g
Kalorien
2981 kJ /
712 kcal
Fett
50 g
Ballaststoff
11 g
Gesättigte Fettsäuren
9.4 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Catch of the Day
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 Std.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 Std. 30 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Teriyaki Salmon Burgers
45 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Prawn Saganaki
35 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min