Versions compatibles
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 4 garlic cloves
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g lemon juice
- 2 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 400 g red peppers, quartered
- 100 g red onions, sliced (1 cm)
- 100 g potato, sliced (5 mm)
- 2 sea bass, whole, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
- 1 lemon, thinly sliced
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 sprigs fresh rosemary
- 300 g fennel bulbs, sliced (approx. 3 mm)
- 200 g cos lettuce, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 200 g cherry tomatoes, halved
- 140 g roasted red peppers, preserved (see tip), cut in pieces
- 100 g blanched almonds, soaked for 15 min in hot water, then drained
- 500 g bread, any kind, sliced, for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 8176 kJ / 1954 kcal
- Protides
- 235 g
- Glucides
- 93 g
- Lipides
- 68 g
- Graisses saturées
- 13 g
- Fibre
- 16 g
- Sodium
- 2732 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 Min
Octopus and Potato Salad
40 Min
Spaghetti Carbonara
25min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Sicilian Salad
30 Min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 Std.
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 Std.
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min