Appareils & accessoires
Soula's Spanakopita
Prép. 20min
Total 1h 35min
25 portions
Ingrédients
Dough
-
olive oil to grease
-
lukewarm water525 g
-
sea salt1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust900 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Filling
-
fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)2 - 3 bunches
-
sea salt to taste (optional)
-
onion cut into halves1
-
feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
egg1
-
olive oil to drizzle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
290.2 mg
Protides
8.5 g
Calories
965.6 kJ /
230.8 kcal
Lipides
9.2 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
5.3 g
Glucides
28.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Postcards from Greece
14 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 godz.
Lemon Caper Aioli
10 min
Cottage cheese
4 godz. 30 min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 min
Spelt pastry
50 min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Salsa verde
5 min
Rich tomato relish
2 godz. 15 min