Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 400 g button mushrooms
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 300 g fresh silverbeet, stalks removed and roughly chopped
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g ricotta
- 400 g canned diced tomatoes, no-added salt
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 60 g water
- 4 fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves
- 50 g mozzarella, grated
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Nährwerte
- pro 4 portions
- Kalorien
- 5830 kJ / 1390 kcal
- Protein
- 68 g
- Kohlenhydrate
- 110 g
- Fett
- 69 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 28 g
- Ballaststoff
- 31 g
- Natrium
- 1420 mg
Alternative Rezepte
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Warm satay bowl
1h 10min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h