Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pickled vegetables
- 250 g soy sauce
- 200 g white sugar
- 250 g white wine vinegar
- 1 daikon (approx. 400-600 g), trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced.
- 1 carrot, peeled and cut into slices (3 mm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and thinly sliced, plus extra to garnish
Potato salad
- 800 g new baby potatoes, cut an even size that fit through hole in mixing bowl lid
- 1600 g water
- 1 tsp sea salt
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra to garnish
- 200 g Kewpie mayonnaise
- ¼ tsp sesame oil
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters and sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2202.6 kJ / 526.4 kcal
- Protides
- 7.3 g
- Glucides
- 65.7 g
- Lipides
- 24.1 g
- Graisses saturées
- 3.6 g
- Fibre
- 5.1 g
- Sodium
- 2877.9 mg
Recettes alternatives
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 Std.
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
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Balinese Betutu chicken
5h 35min
Lime and ginger dressing
30 Min
Emu Stew (Mark Olive)
25 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 Std.
Nut butter dressing
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Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Pas d’évaluation
Korean pickled potato salad
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Chilli mussels with risoni
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Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
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