![Creamy Dill Potato Salad with Chicken Creamy Dill Potato Salad with Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/093e672134735293853b2bfe85f5d158/Derivates/2056312996efff8032d771b576a99d4645507de9.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Peeling Potatoes and Dill Pesto
- 21 oz new potatoes (approx. 2 in. wide) (see Tip)
- 1 tsp extra virgin olive oil (see Tip) (optionnel)
- 21 oz water
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 ½ oz pine nuts, plus extra to garnish
- 2 oz extra virgin olive oil
- ½ oz fresh dill
- 2 tsp capers, rinsed
- 2 tsp lemon juice
- 5 oz plain Greek yogurt
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
New Potatoes and Asparagus Salad
- 45 oz water
- 4 large eggs
-
14
oz pencil-thin asparagus, trimmed and cut into pieces (2 in.)
ou 14 oz asparagus, green, trimmed and cut into pieces (2 in.) - 8 oz cooked chicken, diced or sliced
- 2 oz red onions, thinly sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2566.6 kJ / 613.4 kcal
- Protides
- 38.1 g
- Glucides
- 37.8 g
- Lipides
- 35.4 g
- Graisses saturées
- 8.2 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 570.5 mg
Recettes alternatives
Turkey Taco Bowl
1 Std.
Spanish Rice
35 Min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Vegetarian Pizza (TM6)
1h 40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Cuban Sandwich
17h
Crispy Saffron Chicken and Rice
2 godz. 5 min
Lemon Pasta
35 Min
Musubi a Hawaiian Snack
30 Min
Soy Chicken with Bok Choy
40 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min