Creamy Dill Potato Salad with Chicken
TM6

Creamy Dill Potato Salad with Chicken

3.8 (5 évaluations )

Ingrédients

Peeling Potatoes and Dill Pesto

  • 21 oz new potatoes (approx. 2 in. wide) (see Tip)
  • 1 tsp extra virgin olive oil (see Tip) (optionnel)
  • 21 oz water
  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 1 ½ oz pine nuts, plus extra to garnish
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • ½ oz fresh dill
  • 2 tsp capers, rinsed
  • 2 tsp lemon juice
  • 5 oz plain Greek yogurt
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper

New Potatoes and Asparagus Salad

  • 45 oz water
  • 4 large eggs
  • 14 oz pencil-thin asparagus, trimmed and cut into pieces (2 in.)
    ou 14 oz asparagus, green, trimmed and cut into pieces (2 in.)
  • 8 oz cooked chicken, diced or sliced
  • 2 oz red onions, thinly sliced

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2566.6 kJ / 613.4 kcal
Protides
38.1 g
Glucides
37.8 g
Lipides
35.4 g
Graisses saturées
8.2 g
Fibre
6.5 g
Sodium
570.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives