Geräte & Zubehör
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
canned chickpeas14 oz
-
cauliflower florets19 oz
-
rainbow carrots cut into pieces8 oz
-
red onion cut into wedges4 oz
-
sweet mini peppers stem removed, cut into pieces5 oz
-
Persian cucumbers trimmed, cut into pieces6 oz
-
extra virgin olive oil4 ½ oz
-
garlic cloves2
-
dried oregano1 tsp
-
red wine vinegar1 oz
-
water1 oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard1 heaping tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
feta cheese crumbled8 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1086 mg
Protein
18.7 g
Kalorien
2659.7 kJ /
635.7 kcal
Fett
46.7 g
Ballaststoff
10.5 g
Gesättigte Fettsäuren
13.2 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spring Garden
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Curry Chicken Coleslaw
10 Min
Creamy Broccoli Salad
10 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Broccoli Salad
5 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Chopped Asian Salad
20 Min