Appareils & accessoires
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
Prép. 10min
Total 35min
210 g
Ingrédients
-
dried brown lentils30 g
-
water plus extra to soak270 g
-
cauliflower cut into small florets50 g
-
fresh baby spinach leaves15 g
-
sweet paprika¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 210 g
Sodium
39.8 mg
Protides
8.8 g
Calories
515.3 kJ /
123.2 kcal
Lipides
0.6 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
22.4 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Baby and toddler
30 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Apple, date and banana porridge (first foods)
15 Min
Chicken and vegetable purée (first foods)
25 Min
Pear, apple and sweet potato purée (first foods)
30 Min
Sweet potato, cauliflower and cumin purée (first foods)
30 Min
Potato and broccoli purée (first foods)
30 Min
Apple purée (first foods)
20 Min
Spinach, avocado and egg purée (first foods)
20 Min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2 Std. 20 Min
Lamb and vegetable purée (first foods)
30 Min
Carrot purée (first foods)
30 Min
Beef and vegetable purée (first foods)
25 Min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25 Min