Pea and Mint Risotto
TM6 TM5 TM31

Pea and Mint Risotto

4.3 ( 152 évaluations )

Ingrédients

Pea and Mint Purée

  • 1 garlic clove
  • 50 g shallots halved
  • 20 g olive oil
  • 250 g frozen green peas
  • 100 g water
  • 1 bunch fresh mint leaves (approx. 10-15 g)

Risotto

  • 30 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    ou vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)
  • 60 g shallots halved
  • 20 g olive oil
  • 200 g dry white wine
  • 250 g risotto rice
  • 450 g liquid vegetable stock salt-free, hot
  • 1 tsp fine sea salt or to taste
  • ½ tsp ground black pepper or to taste
  • 100 g frozen green peas
  • pea shoots for serving
    ou rocket leaves for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
420 kcal / 1758 kJ
Protides
13.3 g
Lipides
14.1 g
Glucides
60 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives