Appareils & accessoires
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Prép. 20min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
water750 g
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
uien gehalveerd80 g
-
boter50 g
-
witte wijn50 g
-
verse champignons in schijfjes (1 cm)500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout naar eigen smaak1 ½ tl
-
olijfolie8 el
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¾ tl
-
teentjes knoflook lichtjes geplet5
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 4 el koud water2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
911.6 mg
Protides
8.9 g
Calories
2580.4 kJ /
616.7 kcal
Lipides
46.9 g
Fibre
6.1 g
Graisses saturées
16.1 g
Glucides
42.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flexitarische smaken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Paneer tikka pizza
Pas d’évaluation
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Vegetarisch Medaillons
Pas d’évaluation
Peren in rode wijn
5h
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Pas d’évaluation
Gevulde kalkoenborst
Pas d’évaluation
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Pas d’évaluation
Mosselen met Frietjes
45min
Broccoli-ham omelet
35min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Aardappelpuree met de Peeler
Pas d’évaluation