Appareils & accessoires
Emu Stew (Mark Olive)
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
unsalted butter50 g
-
onion cut into quarters100 g
-
celeriac cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
parsnip cut into pieces (2-3 cm)70 g
-
turnip cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
plain flour25 g
-
dried bush tomatoes (optional)20 g
-
ground lemon myrtle¼ tsp
-
ground saltbush¼ tsp
-
ground sea parsley¼ tsp
-
bush tomato powder¼ tsp
-
ground pepperleaf¼ tsp
-
ground wattleseed¼ tsp
-
tomato paste30 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)1 tsp
-
red wine50 g
-
water250 g
-
emu fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
234 mg
Protides
35.3 g
Calories
1517.7 kJ /
362.8 kcal
Lipides
13.2 g
Fibre
5.2 g
Graisses saturées
7.3 g
Glucides
23.9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chef favourites
57 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 Min
Spicy Beef with Red Capsicums
30 Min
Béchamel Sauce
Keine Bewertungen
Cold and Flu Tea Bombs
6 Std. 25 Min
French onion pasta
45 Min
Spiralized vegetable crust pizza
Keine Bewertungen
Spiralized Skirt Steak Salad
35 Min
Vegan Crème Brûlée
4 Std. 45 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Mango and ginger smoothie
5 Min
Dairy free béchamel
10 Min
Lasagna Bolognese
3 Std.