
Appareils & accessoires
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
Prép. 30min
Total 3h 50min
6 portions
Ingrédients
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into pieces (2 in.)28 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
granulated garlic½ tsp
-
paprika½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
olive oil½ oz
-
bacon diced2 oz
-
yellow onions cut into wedges (1 in.)4 oz
-
fresh thyme leaves only3 - 5 sprigs
-
dark brown sugar1 tsp
-
dry red wine4 ½ oz
-
canned diced tomatoes with liquid14 oz
-
chicken stock (see Tip)16 oz
-
baby gold potatoes cut into pieces (1 in.)10 oz
-
corn starch3 tbsp
-
water2 tbsp
-
cremini mushrooms quartered4 oz
-
sourdough bread boules4
-
fresh chopped parsley to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
1244.2 kcal /
5205.8 kJ
Protides
60 g
Lipides
25.7 g
Glucides
191.9 g
Fibre
9.9 g
Graisses saturées
6.4 g
Sodium
2753.9 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Low & Slow Blade Cover Slow Cook
8 Recettes
États-Unis
États-Unis