Appareils & accessoires
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Prép. 25min
Total 1h 20min
24 stuks
Ingrédients
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
149.7 mg
Protides
2.6 g
Calories
346.7 kJ /
82.9 kcal
Lipides
1.8 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
14.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Pas d’évaluation
Pompoen baba ganoush
35min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Pas d’évaluation
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Pas d’évaluation
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Halloween pompoentaart
4h
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Pas d’évaluation
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Hornazo
Pas d’évaluation
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min