Vietnamese Style Noodle Salad (TM5)
TM6 TM5

Vietnamese Style Noodle Salad (TM5)

4.5 ( 4 évaluations )

Ingrédients

  • 250 g cucumber ends removed
  • 250 g carrots ends removed
  • 120 g red onions halved vertically
  • 400 g Chinese cabbage thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder
  • 4 spring onions dark green part and ends removed
  • 350 g rice vermicelli
  • boiling water for soaking
  • 2 garlic cloves
  • 9 sprigs fresh coriander leaves only
  • ¼ - ½ fresh red chilli to taste
  • 5 tsp fish sauce
  • 80 g water
  • 100 g rice vinegar
  • 2 Tbsp sugar
  • 100 g fresh beansprouts
  • 2 sprigs mint, fresh leaves only
  • 2 Tbsp roasted peanuts, salted roughly chopped, for garnishing
  • 1 lime cut in wedges

Infos nut.
par 1 portion
Calories
474.3 kcal / 1984.6 kJ
Protides
11.8 g
Lipides
4.3 g
Glucides
99.1 g
Fibre
9.3 g
Graisses saturées
0.5 g
Sodium
869.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives