Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
TM6 TM5

Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)

4.5 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g onions, halved vertically, or quartered if large
  • 550 g red peppers, cut in wedges that fit in feeder
  • 600 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)
  • 2 garlic cloves
  • 5 g fresh parsley, cut in pieces
  • 5 g fresh coriander, cut in pieces
  • 1 Tbsp fresh thyme leaves
  • 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
  • 60 g olive oil
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1475 kJ / 352 kcal
Protides
33 g
Glucides
16 g
Lipides
18 g
Graisses saturées
3 g
Fibre
4.9 g
Sodium
669 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives