Appareils & accessoires
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
Prép. 15min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
kippendijen, zonder been met huid700 g
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse chilipeper rood of groen, ontpit, in stukken (1 cm)1
-
honing70 g
-
limoensap20 g
-
vissaus50 g
-
water1030 g
-
vers citroengras in stukken (4 cm)30 g
-
knoflookpoeder1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout1 tl
-
jasmijnrijst200 g
-
bindsla of Romeinse sla in dunne reepjes (1 cm)150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1736.8 mg
Protides
42.8 g
Calories
2243.6 kJ /
536.2 kcal
Lipides
13.7 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
62.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Aan tafel in 30 minuten
12 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Vegan Lasagne met Linzen
Pas d’évaluation
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Pasta met crème van pistache
30min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Koken van parelspeltgraan
Pas d’évaluation
Nasi Goreng
40min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15min
Kleverige sesamkip
40min
Boemkool buffalo hapjes
35min