Thermomix® Disque de cuisson nécessaire.

Pour préparer cette recette, tu as besoin du Thermomix® Disque de cuisson. En savoir plus

Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
TM6

Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)

4.6 ( 7 évaluations )

Ingrédients

  • 1000 g water
  • 2 tsp Vegetable stock paste salt-free (see Tips)
  • 200 g doongara rice brown rinsed and drained (see Tips)
  • 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
  • 2 garlic cloves cut into thin slices
  • 4 tsp rice wine vinegar
  • 2 tsp mirin
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice
  • 300 g Chinese broccoli stems and leaves separated and coarsely chopped
  • 100 g snow peas
  • 1 tsp sesame oil
  • 2 spring onions/green onions thinly sliced, to garnish
  • 1 long red chilli deseeded and thinly sliced, to garnish
  • 1 lime cut into cheeks, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
465 kcal / 1947.5 kJ
Protides
31.3 g
Lipides
18.5 g
Glucides
41.5 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
5.3 g
Sodium
84 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives