Versions compatibles
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salad
- 300 g fennel bulb, cut in halves that fit through feeder tube
- 300 g celery stalk
- 150 g green apple, unpeeled, cored and cut in halves
- 4 radishes, trimmed
- 50 g Parmesan cheese
- 75 g mixed baby salad leaves
Green goddess dressing
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 8 sprigs fresh chives
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- 1 garlic clove
- 20 g baby pickled capers
- 1 avocado, small, ripe, flesh only
- 15 g Dijon mustard, gluten free
- 100 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 15 g red wine vinegar
- ground black pepper, to taste
Crunchy topping
- 60 g chopped walnuts, toasted
- 45 g pepita seeds, toasted
- 25 g hemp seeds
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1677.5 kJ / 402.5 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 11.3 g
- Lipides
- 30.3 g
- Graisses saturées
- 5.8 g
- Fibre
- 9.8 g
- Sodium
- 482.5 mg
Recettes alternatives
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1ч. 5 мин.
Caramelised sherry vinaigrette
25min
Mexican corn salad
25min
Salsa verde
5 min
Quick herb paste
10min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
55 Min
Honey cake
49 Std. 30 Min
Pea shakshuka with bacon dust
55 Min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15 min