Geräte & Zubehör
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
Mexican slaw
-
red cabbage core removed, cut into wedges to fit feeder tube300 g
-
fennel bulb cut into quarters to fit feeder tube½
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube1
Jalapeño dressing
-
pickled jalapeño chillies40 g
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces2
-
sour cream120 g
-
Tabasco® sauce5 drops
-
sweet smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
326.9 mg
Protein
2.2 g
Kalorien
482.6 kJ /
115.4 kcal
Fett
6.3 g
Ballaststoff
3.7 g
Gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Kohlenhydrate
14.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Lime and ginger dressing
30 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 Min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 Min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 Std. 15 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 Std. 25 Min
Ancho chilli bean bowl
1 Std.
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24 Std. 25 Min