Appareils & accessoires
Spanish Tortilla
Prép. 30min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
288.1 mg
Protides
9.6 g
Calories
1197 kJ /
286 kcal
Lipides
21.6 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
3.9 g
Glucides
13.4 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Sun-Sational Savings
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1h 35min
Swiss Rösti
9h
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Sumac-spiced Houmous
5min
Chopped Liver
1h
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1h 20min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3h 10min
Caprese Omelette
30min
Chicken Nuggets and Chips
1h 15min
Feta and Herb Muffins
35min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h